De merken van Duizer Bedrijfskleding

Een greep uit onze merken

Wij bieden een breed assortiment van de beste merken in corporate wear en bedrijfs- en beroepskleding. Bekijk hieronder een greep uit de beste merken in ons assortiment. 
- Greiff
Greiff logo
- Herock
Herock logo

Baak

Indushirt

Specifieke wensen?

Door onze jarenlange ervaring en kennis van het vak, kunnen wij aan vrijwel ieder gewenst merk komen. Neem contact met ons op als u interesse heeft in een specifiek merk.


Maatwerk

Heeft u liever op gemaakte kleding voor uw medewerkers? Wij leveren tevens maatwerk bedrijfskleding. Onze in-house coupeuses kunnen al uw persoonlijke wensen werkelijkheid maken. Ook heeft u de mogelijkheid om uw bedrijfslogo, zowel op standaardproducten als op maatwerkproducten, te laten drukken of borduren. Bekijk al onze diensten.

Bestel in onze webshop

Bovenstaande merken zijn nu ook in onze webshop te bestellen. Wij zijn in staat om vrijwel ieder merk coporate wear, beroeps- en bedrijfskleding te leveren. Neem contact met ons op als u interesse heeft in merken die niet in deze lijst staan.

Naast bedrijfskleding hebben wij tevens veiligheidsschoenen in ons assortiment van de volgende merken:

  - Emma
- Ecco
- Lowa

Hulp nodig bij het maken van de juiste keuze?

Komt u er niet helemaal uit of heeft u hulp nodig bij het kiezen van de juiste kleding voor uw medewerkers? Duizer Bedrijfskleding heeft al meer dan 40 jaar ervaring in het vak en helpt u uiteraard graag bij het maken van de juiste keuze. Met onze kennis en ervaring kunnen zijn wij in staat om u een op maat gemaakt advies te geven met betrekking tot de juiste bedrijfskleding voor uw onderneming. Wij leveren zowel beroepskleding en bedrijfskleding, als corporate wear, aan de meest uiteenlopende organisaties.

Samen met u bekijken we de beste mogelijkheden voor uw organisatie. Neem contact met ons op om te kijken wat Duizer Bedrijfskleding voor u kan betekenen.

LoadingAvailable